Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
126 online brugere
3143 online annoncer
SælgesKøbes

Sælges: Vil du bo i en antennemast?

ID:168588
Pris: 2895000 kr
Kategori: Amatørradio \ Antenner
Stand: Brugt
Oprettet: 15/05-2020

Sælger

Palle Preben-Hansen, OZ1RH
Vanløse Sand 10
4370 Store Merløse
Danmark
Tlf: +45 40367767

Kontakt sælger

Andre annoncer fra denne sælger (1)Pris 2895000 kr.

Hvilken radioamatør har ikke lyst til at l at bo i en antennemast? Det har du mulighed for at komme til, da jeg overvejer at sætte min QTH Ågerup Mølle til salg. Det er en hollandsk vindmølle med beboelse i 4 etager, antenner på loftet på 5 sal og mulighed for at st sætte et par meter toprør på taget, så antennen kommer op i over 20 m højde. Møllen ligger naturligvis på en bakketop, så udsigten fejler heller ikke noget, der er kig til Roskilde domkirke, Hedeparken i Ballerup, Herlev hospital og om natten kan man se blinkene fra Øresundsbroens pyloner. Det giver basis for at køre en masse DX og snakke over næsten alle sjællandske repeatere hvis du er til det.

Møllens adressen er Soderupvej 104, Ågerup Mølle, 4000 Roskilde. Det er 10 km nordøst for Roskilde og selvom det er på landet kan de fleste arbejdspladser mellem Lyngby, København og Køge nås i bil på en halv time.

En ejendomsmægler har sat en pris på Irma-pris på 2.895.000, det skulle se mindre ud end 2,9 mill. En anden ejendomsmægler vil sælge den hurtigt for 2,6 mill dvs. indenfor 6 måneder, men jeg har tid til at vente. På den anden side kan ejendomsmæglersalæret spares ved handel inden jeg underskriver kontrakten med ejendomsmægleren nu på mandag eller tirsdag.

Møllebygningen er indrettet med beboelse i fire etager med i alt 150 kvm boligareal og er omkranset af stor grund på 1.155 kvm. I jordplan er der indgang, bryggers/pulterrum/værksted, to soveværelser, entre med kontorplads og et badeværelse. Næste etage er køkken og stue ud i et på 50 kvm. Etagen ovenover er et stort radiorum og derover endnu en etage, der har været slyngelstue med bordtennis og billiard, men som jeg bruger til soveværelse. Øverst i den løgformede kuppel sidder der antenner.

Ejendomsmægleren skriver således: Unik beliggenhed og historisk liebhaverejendom! Møllebygningen er veldisponeret og placeret midt i skønne omgivelser. Beliggenheden er unik med frit udsyn over de åbne marker.

· Eftertragtet beliggenhed
· Liebhaverri - Ågerup Mølle
· Perfekt udnyttelse af kvm
· Historisk ejendom
· En "Value for money" bolig

Ågerup Mølle er beliggende tæt på stationsbyen Roskilde med direkte forbindelse til København. Her får I fred og ro, men er dog ikke længere væk end at både indkøb, skoler, institutioner og togstation nås på under 10 min. Der er 1,5 km til Fakta i Ågerup og bus lige udenfor døren.

Møllen er omgivet af skøn natur og med en fantastisk udsigt over åbne marker og skov. Her kan I finde ro fra hverdagens pulserende liv samt nyde naturen i første parket.

Jeg underskriver kontrakten med ejendomsmægleren mandag eller tirsdag 16/6, så hvis du er hurtig kan vi nå at dele hans salær på knap 100.000.

73, Palle, OZ1RH
palle@oz1rh.com
Tlf. 40367767


ca. 1938
ca. 1938