Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
124 online brugere
3288 online annoncer
SælgesKøbes

VNARDUINO indkøbsrunde 2 ( Afslutning) .

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  12/07-17 13:32
OZ5AGK / Flemming
Indlæg: 135
VNARDUINO indkøbs runde nr. 2 (afslutning) ..

Efter en del forsinkelse er de nu klar til afsendelse ( næsten) .

De står klare i kuverter og til at blive fragtet op til posthuset. Dog har jeg lige besluttet ( i mandags) at vente et døgn eller 2 mere fra i dag af.

Var lige optaget af andet Man-tirsdag.

Det skyldes at jeg skrev rundt til de modtagere som jeg manglede informationer om.

En af dem svarede tilbage med om jeg lige ville sætte spænding til en og tjekke den op inden jeg sender den. Kan godt forstå ham men der skal man huske på at de ikke er færdige klare til brug.

Mit tilbud gik på at lodde alt SMD,en ( ca. 65 komponenter og en 14 pins iC kreds) men det andet skal stadig loddes.

Dog kan der selvfølgeligt være fejl på dem. Den første er lavet med meget stor omhu og en del erfaring er oparbejdet igennem årene. Fik i sin tid lært det professionelt også ESD ...Har absolut holdt kundskaberne ved lige siden da.

Men ok , det jeg så gør er at jeg lodder en af dem helt færdig og tester den af . Hvis der skulle være fejl på dem, så vil det være en fejl som alle af dem har ( anser det for usandsynligt men så er de tjekket ) . Så på den måde kan jeg fange det inden de bliver sendt. Skal alligevel til at lodde 3 af dem helt færdig og teste dem. Derfor hellere lade gå nogle få døgn mere.

Jeg har så begået en lille fejl , jeg indkrævede 32.- til porto ved Post Nord . Det undersøgte jeg ved indkøbsrunde 1 .. Men denne gang vejer forsendelse mindre så 16.- havde været nok . Jeg lader dem lige stå og senere returnere jeg 16.- til dem der har betalt. Sidst sket det også at jeg måtte sende ekstra smd komponenter af sted, for de kan blive væk ;-)

Nogle få sendte betaling til at de skal sendes som pakke bla. 2 som skulle havde 2 stk. , der sker selvfølgeligt ingen ændringer i dette.

Jeg vil lige gøre opmærksom på at der må kun anvendes diagram og stykliste fra OZ6HR hjemme siden, det kommer på i aften . Hvad der ligger på Anthonys F4GOH hjemme side passer ikke til vores model, heller ikke den der hedder OZ6HR edition.

Ellers ønsker jeg jer god fornøjelse med færdig montage / lodningen og brugen af instrumentet . Og beklager forsinkelsen , det var skema sat efter 1/6 til 7/6 så det blev en god md. forsinket .

Personligt har jeg haft en VNA i en del år efterhånden og sådan en er virkelig svær at undvære. Jeg vil tilråde jer at holde øje med OZ6HR,s side også efter i er færdig med den. Der kommer sandsynligvis nogle opdateringer.

Link til indkøb af indstiks printene ( har været delt før ) .. vil lige give dette råd. I kan indsætte dem og gå på på Ebay.com/xxxxx og købe den som linket føre til . Hvis i derimod nøjes med at klikke ind på linket, så kan i skrive nærmere info om modellen/varen ned og så søge den på Ebay. Der vælger i så land, jeg plejer at gå efter Tyskland og England. Derved får i en noget kortere leverings tid men en ( lidt) højere pris. Ang. stikket til den så vil jeg tilråde at i undgår stik typer som bære presset i printet. Brug helst en type som har en møtrik og som lader kabinettet bære slitagen . Jeg har set 2 stk. med stik der var knækket løs i printet. Jeg vil også faråde brug af SMA stik, brug BNC eller Pl ( UHF) Stik . Især PL hvis du primær er antenne mand og BNC hvis du og skal måle på filter , osv . Ja ok , har du instrumenter i forvejen som bruger SMA kan der være fornuft i at bruge den type. Vælg den type stik hvor du færrest gange vil komme til at skulle bruge adapterer.

Teksten her kommer også op på oz6hr,s side så i kan finde den igen.

I er altid velkommen til at skrive ind til mig og jeg vil bestræbe mig på at svare igen inden for et døgn , der kan så gå op til 2 døgn når jeg er udenbys. Det her med smartphones i toget er ikke lige mig ;-)

73 vy OZ5AGK / Flemming

Ps. hvis i kigger på F4GOH,s hjemme side så kan i se at den nu kan køre med 2 forskellige typer DDS print , der vælger i hvad i foretrækker. Jeg kan ikke endnu anbefale den ene frem for den anden. I kan lokalisere dem på Ebay efter udsende men husk på at det skal være en 9851 kreds. Ang. Memory card modulet så er den med fra mig. ( fik 250 stk. hjem af dem ved et uheld) .

Pps. Der kommer så 3 VNA,er fra mig som er 100 % færdig loddet og testet , til en pris på 800.- pr. styk . De skal hjælpe med at hente det underskud ind der kom fra indkøbsrunde 1. Det er tæt på nu . Flere deltager har hjulpet lidt til, som de får tak for :-)

http://www.ebay.fr/itm/AD9851-DDS-Signal-Genera tor-Module-2-Sine-Wave-and-2-Square-Wave -/181622534952?pt=LH_DefaultDomain_15&ha sh=item2a498bf328

http://www.ebay.fr/itm/3Pcs-6mm-D-Shaft-18-Posi tion-360-Degree-Rotary-Encoder-w-Push-Bu tton-WD-/171722269967?pt=LH_DefaultDomai n_3&hash=item27fb71e50f

http://www.ebay.fr/itm/Pilote-USB-Nano-CH340-Na no-3-0-Controller-Board-Compatible-avec- Arduino-/171502034402?pt=LH_DefaultDomai n_71&hash=item27ee515de2

http://www.ebay.fr/itm/2004-204-20x4-Character- LCD-Display-Module-HD44780-Controller-Bl ue-Blacklight-/400448319287?pt=LH_Defaul tDomain_0&hash=item5d3c946f37

http://www.ebay.fr/itm/IIC-I2C-Serial-Interface -Module-For-LCD1602-Display-PCF8574-I-O- Parall-Expansion-/331141029488?pt=LH_Def aultDomain_0&hash=item4d198b1e70

Har købt Dispaly modul med I2C modulet loddet på den fra producenten ...

Husk stik ... Har et link til Reichelt med en kabinet der passer til den . Den ryger med op på OZ6HR.

#2  12/07-17 13:38
OZ5AGK / Flemming
Indlæg: 135
Svar til #1:

Hen i efteråret ( september / oktober) kommer der en VNArduiono aften i OZ6HR klublokalerne i Gedved tæt på Horsens. Alle vil da være velkommen. Både dem der har bygget/bygger en og dem som gerne vil høre om sådan en :-)

Der vil også samme aften blive en meget kort introduktion, til en automatisk antenne tuner som også er baseret på en Arduino . Den er også lavet af F4GOH .

73 vy oz5agk / Flemming

Redigeret 12/07-17 13:39
#3  12/07-17 19:15
OZ5AGK / Flemming
Indlæg: 135
Opdateret OZ6HR VNArduino side .

( der vil blive tilføjet og rettet i den undervejs ).

OZ6HR edition er den udgave vi vil arbejde med i næste batch her til vinter. På nuværende tidspunkt er vi oppe på 55 stykker . Sandsynligvis når vi de 100 til næste efterår / vinter.

Jeg vil dog ændre på konceptet der købes ind efter. Jeg ligger selv ud fremover, da jeg ikke bryder mig om disse forsinkelser, uanset hvad de skyldes.

Det vil forsætte med at køre efter "Non-profit" begrebet. Men overvejende handel inden for EU. SMD komponenterne henter jeg også fremover ved Reichelt.


73 vy oz5agk / Flemming

http://edrhorsens.wordpress.com/

Redigeret 12/07-17 19:16
#4  14/07-17 13:06
OZ5AGK / Flemming
Indlæg: 135
VNArduino .

Blev færdig med at teste en OZ6HR Edition udgave.

Havde et lille problem på transmission siden. Der hørte den sig selv allerede omkring 29 dB ... Undersøgte det nærmere og det viste sig at F4GOH havde lavet en ny ino fil til OZ6HR udgaven. Problemet løst, nu ligger den også under 40-45 dB.

Der kommer en ny hex fil til den i løbet af nogle få dage . Den der ligger i pakken på hans side kan man udmærket bruge men for at få det optimale udbytte ved filter målinger, skal der den anden version i den.

Der kommer både den nye hex fil og et link til GIT hubben med den nye ino fil op på OZ6HR siden.

Alle VNA,erne (på nær 3 som bliver afhentet) er pakket og klare og ryger afsted i morgen formiddag :-)
Vedhæftede filer: DSC_0008.JPG   DSC_0006.JPG  
Redigeret 24/07-17 19:44
#5  24/07-17 19:45
OZ5AGK / Flemming
Indlæg: 135
Alle..

VNArduiono ...

Jeg skal lige huske at gøre opmærksom på at der kommer en firmware opdatering og en hardware modifikation af DDS printet i August / September.

Firmware modifikationen giver lidt bedre performance pga. af de ændrede dæmpeled i konstruktionen.

Hardware delen drejer sig om den model af DDS printene med lysdiode og dreje-pot. På den skære lavpass filteret ned alt for tidligt. Det går gradvis ud over performancen fra 20Mhz og op af .
Man kan sagtens bruge den men den kan forbedres betydeligt. Med den anden type DDS er problemet ikke nær så udtalt . Og der har vi en mods til den..
Hvis man ikke selv kan lodde komponenter af DDS printet så kan man sende det op til mig så laver jeg modifikationen gratis for deltagerne.

Det kommer kun til at koste jer portoen her til mig, jeg fik jo dobbelt porto, så jeg har til tilbage turen ;-) = 16.-

Og det er kun DDS printet jeg skal have sendt.

Husk at holde øje på oz6hr.dk i August / september ... Jeg er ikke klar til det endnu.

Nu holdes der sommerferie her ved mig til 1/9, men selvfølgeligt er jeg til rådighed over email eller via. FB.

Kan i nu have en god (sen)sommer ..

73 vy oz5agk / Flemming

Ps. hvis nogen der har bestilt ikke har modtaget deres brev nu her på Fredag så kontakt mig lige. Der er så 2 der ville afhente dem i 6hr senere og de ligger klare. Dem afventer jeg at høre fra. Klubben starter op igen d. 7/8 men kontakt mig lige inden i kommer.

Redigeret 24/07-17 20:59
Denne tråd er lukket for nye indlæg