Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Støt brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
112 online brugere
3068 online annoncer
SælgesKøbes

Hvordan kommer jeg tilbage i varmen?

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  09/01-18 10:15
Henrik Vestervig
Indlæg: 11
Hej.
Jeg håber Brugtgrej tillader lidt spalteplads til mig her, da pointen i dette indlæg netop er, jeg ikke kan skrive eller få kontakt til de mere reale modtagere i denne sag.

Jeg har længe haft en konto på EDR landsforeningens hjemmeside, og forsøgte da også med et af mine første forum indlæg i december måned.
Jeg ville gerne prøve at nuancere debatten, som var kørt lidt af sporet derinde under de politiske emner, og forsøgte med lidt ironi og sarkasme, da jeg følte at lidt humor var bedre end mudderkastning.

Måske min humor er noget anderledes strikket sammen end andres, da jeg måtte konstatere efter mit indlæg derinde d. 12. december, at dagen efter, d. 13., var min konto enten ”Ikke aktiveret eller Blokeret”, og samtidig var mit tidligere indlæg forsvundet fra forum siderne.
Indlægget er i øvrigt det samme som jeg postede her på Brugtgrej i denne tråd:
http://ham.brugtgrej.dk/forum.php?mode=thread&o bj=68858

Jeg skrev så d. 13. december til de personer som stod opført som forum ansvarlige, for at forhøre mig om det skete?
Jeg fik en tilbagemelding om nedbrudte databaser, arbejde som pågår, og blev forsikret om intet var slettet, og ingen kontoer ej heller slettet.

Bevares den slags sker jo, så jeg skrev tilbage, jeg pænt ville vente til disse ting blev løst.

Nu efter en måned, og flere rykkere til flere individuelle personer omkring emnet, er ovenstående første svar, det eneste jeg nogensinde har hørt fra de ansvarlige.

Min konto er stadig ”Ikke aktiveret eller blokeret”, og jeg får som sagt intet svar fra alle de 5 personer jeg har forsøgt at skrive til med mit ønske om genoprettelse af min konto.

Dog stod der en lille passus i det første og eneste svar jeg fik, at man gerne ville vide lidt mere om hvem jeg var, da mit konto navn ikke umiddelbart indeholdte et EDR nr. eller kaldesignal.
(Man overså vist at mit konto navn faktisk ER mit kaldesignal, dog bare ikke et OZ kaldesignal).

Kan man mon forstille sig den larmende tavshed fra de ansvarlige på hjemmesiden, skyldtes manglende indsendelse af kopi af kørekort eller andet ID?
Jeg har ikke fået nogen instruks i hvordan jeg identificerer mig yderligere, og har dog også svært ved at tro det kan skyldes dette punkt jeg ingen svar får på mine henvendelser.

En af dem som jeg både har sendt en @edr.dk mail til, men også en privat mail til, var netop en af de personer som tidligere har brugt temmelig meget energi på at skrive om uretfærdig udelukkelse fra tidligere tiders forum forsøg, så jeg håber der ligger andre, og mere tekniske årsager til grund for manglende svar fra denne person.

Jeg har forsøgt at vurdere mine manglende svar ud fra nedenstående citat, og forstår ikke helt hvordan jeg kommer videre herfra.
Kan nogen som læser med her derfor guide mig?
Jeg er kun interesseret i at kunne logge på hjemmesiden, og bruge de faciliteter som er tilgængelige der, og har derfor intet ønske om at komme ind på det nye forum system lige pt.
Der er reglerne lige vel restriktive i min optik.

Hermed citatet fra en af de ansvarlige på hjemmesiden, fra en forum tråd:
Citat start:
Hej alle,
I dag på frekvensen 3748 KHz blev der fremlagt udsagn vedrørende EDR´s forum, som jeg for god ordens skyld må kommenterer på:

1. EDRs forum i perioden december 2016 til 3. januar 2018 skulle være slettet i forbindelse med overgangen til denne forum platform. Dette er IKKE korrekt refereret ALLE gamle emner / tråde / opslag ligger på EDR.dk under dette link: https://edr.dk/da/forum
Dog er der ÉN tråd der strider imod dansk lovgivning, den er pt. skjult, da en visning af trådens start i værste fald kan gøre foreningen EDR erstatningspligtig.
• Der er ikke indført censur eller meningspoliti, som kendetegnede EDRs forum under HB2014_2016.
• Det korrekte link til dette forum er: portal
Derfor ville det være dejligt om I der vil et EDR i udvikling med ro på bagsmækken, ville tage til genmæle, når Mørkets fyrster eller deres håndgangne mænd, udsender urigtige information
Citat slut

#2  09/01-18 11:57
Hauge
Indlæg: 87
Svar til #1:
Det er efterhånden meget svært at finde ud af hvad der sker på EDR. De siger et og gør noget andet. Der er ingen tvivl om at der bliver modereret og leget smagsdommer på indlæggene nu selvom det er imod deres egne intentioner og HB referater. Bare se hvor lidt trafik der er på forum siderne. Der er stort set ingen online 1-2 stykker ad gangen, hvorimod der på BG altid er mindst 100 online. Det siger lidt om hvor debatten føres. EDR har tabt nærmest alle deres debattører virker det som om.
Det virker som om at de indlæg de kan lide for lov til at blive, men lidt kritik og det fjernes. Det er helt urimeligt at de går i flyverskjul og ikke svarer dig, men det er jo det nemmeste at gøre (eller ikke gøre) det er et meget relevant indlæg du kommer med må jeg sige.
Jeg gider personligt ikke at oprette en profil derinde fordi det virker som om at alle ikke er lige.

----------
...
Hauge

#3  09/01-18 12:14
søren/oz4zat
Indlæg: 516
Svar til #1:
Hej Henrik

I den nu lukkede tråd, hvor du efter min mening sviner EDR til på det groveste, skrev jeg flg.:

"Hej Henrik
Du ved tilsyneladende ret så meget om radioamatører, EDR og vores færden.
Vil du ikke være sød og fortælle os hvad dit call er og hvilken lokalklub
du er med i ?
mvh
søren/4zat"

Det svarede du ikke på, men her kan du frit ytre dig - så:
Hvem er du ? Hvad er dit call - hvilken tilknytning har eller har du haft til EDR ?

mvh
søren/4zat

----------
færdes også på http://rdeforum.dk

#4  09/01-18 12:46
Gert Mandrup, OZ4ZG

Indlæg: 354
Svar til #1:
"Jeg er kun interesseret i at kunne logge på hjemmesiden, og bruge de faciliteter som er tilgængelige der...".

Jeg forstår ikke helt problemet.

Der er utroligt mange ting, man kan læse på...

http://www.edr.dk/

...uden at være logget ind.

Hatten af for dem, der driver den hjemmeside...Og lad os så nyde vores fælles hobby i fordragelighed...Er der ikke ufred nok i verden i forvejen...

#5  09/01-18 12:51
Kenneth Hemstedt
Indlæg: 56
Svar til #3:
Hej Søren

Jeg tror ikke der er grund til bekymring.
Hvis du søger efter en Henrik Vestervig i frekvensregistret på den adresse han har opgivet her, så findes der ingen radioamatør på den adresse.
Jeg kan i alt tilfælde ikke få noget frem derude fra ...

Men det er jo nok som med den der "Vagn Nielsen" personage, der heller ikke findes i virkeligheden - ud over at sende trusselsemail til diverse EDR repræsentanter.

73's og fortsat god dag til alle

Kenneth OZ1IKY

#6  09/01-18 12:56
Kenneth Hemstedt
Indlæg: 56
Svar til #4:

"Hatten af for dem, der driver den hjemmeside...Og lad os så nyde vores fælles hobby i fordragelighed...Er der ikke ufred nok i verden i forvejen...
"

Helt enig Gert!

73's

Kenneth OZ1IKY

#7  09/01-18 13:55
Allan 1

Indlæg: 2101
Svar til #1:

"Kan nogen som læser med her derfor guide mig?
Jeg er kun interesseret i at kunne logge på hjemmesiden, og bruge de faciliteter som er tilgængelige der, og har derfor intet ønske om at komme ind på det nye forum system lige pt.".

Det kræver medlemskab af EDR for at kunne logge ind og bruge de faciliteter, der kun er tilgængelige for medlemmer.

Så, hvis du vil kikke med der, må du til lommerne.
Hvis du er medlem, må du forvente at vente nogle dage inden din brugerprofil bliver godkendt, da godkendelsen er rent manuel.
Er der gået over en uge, så skriv til den web-ansvarlige, og husk at anføre dit medlemsnummer. Så vil han kikke på sagen medmindre, at du er indstillet til eksklusion af foreningen.

Der ligger for nuværende ikke på EDRs hjemmeside faciliteter, der vedkommer kaldesignaladministration eller tilmelding til certifikatprøver.
Og når det en gang bliver aktuelt vil det ikke kræve medlemskab af EDR for at tilgå disse faciliteter.
Men indtil videre administreres kaldesignaler stadig her:
http://ens.dk/ansvarsomraader/frekvenser/radioa matoerer

Du kan også benytte ovenstående link til at melde adresseændring til frekvensregistret. Se, hvordan lidt længere nede af siden.Redigeret 09/01-18 14:21
#8  09/01-18 14:13
Lars Juel Hansen

Indlæg: 230
Svar til #5:
Vel, hvis I ved med sikkerhed, hvem "Vagn Nielsen" personagen er, er det vel bare med at få ham politianmeldt, og så ellers smidt ud af foreningen. Man skal ikke trues, blot fordi man udøver et tilliddshverv...

----------
Lars - OZ1FUS

#9  09/01-18 15:41
Hans V. Andersen

Indlæg: 955
Mon ikke det desv. er "lukketid" for tråden

Denne tråd er lukket for nye indlæg