Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
140 online brugere
3075 online annoncer
SælgesKøbes

Radio side med nyttige frekvenser

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  10/05-19 18:35
Deleted user
Indlæg: 211
Denne her hjemmeside er en rigtig god side at søge oplysninger på, når man gerne vil vide noget om en bestemt frekvens.

Så til alle jer uvidende er det en mægtig kilde til god information specielt hvis man har en scanner.

Mange kan ikke finde ud af at slå op i frekvensregistret så her er en kærkommen hjælp. Mange bruger den side til at søge oplysninger og hjælp.

Der er også et forum med radio ting, som i kan hygge jer med ligesom herinde på brugtgrej.

http://www.dkscan.dk/news.php

#3  11/05-19 08:45
Ole Mastrup (OZ9TM)

Indlæg: 78
Svar til #2:
Ja den dag den blev åbnet, sørgede P&T for at ejer af siden blev hentet af politiet, for sådan noget måtte man ikke, det var meget meget strengt forbudt. Nå men de fik ikke ret, og fik en lang næse, så siden har været der nu i mange år.
Nå noget af skriveriet er ikke korrekt, men var stadig i P&T ånd den gang.

Redigeret 13/05-19 08:26
#4  11/05-19 11:51
Jørgen Kragh
Indlæg: 345
Svar til #3:

Selvfølgelig måtte man da ikke det.

Radiokommunikationsloven blev ændret i foråret 1996 og så vidt jeg husker gik siden i luften hen over sommeren 1996. På det tidspunkt var frekvensbrug i almindelighed klassificeret, og det ændrede loven som sådan ikke på. Frekvenser måtte stadig ikke videregives. Deklassificereingen skete senere.

Om politiet rent faktisk var på besøg ved ejeren ved jeg ikke, jeg mener det er en historie, men hvis de var, var det vel for at finde ud af hvor han havde oplysningerne fra.

mvh

Jørgen

#5  11/05-19 18:23
Hans
Indlæg: 239
Svar til #4:
Brugte siden maget den gang scanner var hot
Dengang boede jeg i Kbh og scanneren kørte hver aften.
Trådløse telefoner, nmt telefoner politi osv.

Så rat med info fra Dkscan

#6  12/05-19 08:04
Per H. Nielsen
Indlæg: 1
Som den der stod og stadig står bag siden kan jeg jeg da lige komme med lidt supplerende oplysninger.

Lov om radiokommunikation blev ændret den 1/7-1996 hvorefter man måtte besidde og anvende alle former for rene radiomodtagere uanset frekvensområde.
Det var samtidig den dato, hvor jeg officielt gik i luften med siden. Jeg havde dog, da jeg tidligere samme år erfarede de kommende lovændringer, oprettet siden. Indtil 1/7 var vi jo lovbrydere, så det skete bag en anonym mailadresse.

Historien med politiet er ikke så dramatisk. Jeg fik i starten af september 1996 en henvendelse fra nærpolitiet i Herlev, som af Gladsaxe Politi var blevet bedt om at fremskaffe information om siden bl.a. omkring hvor informationerne stammede fra. Hensigten var at undersøge, om der forelå overtrædelse af registerloven og/eller lov om radiokommunikation. Jeg var derfor til en samtale med en yderst sympatisk politimand i Herlev.
I slutningen af oktober meddelte Gladsaxe Politi, at de ikke mente der var noget at komme efter. For alle tilfældes skyld ville de dog sende sagen til udtalelse hos Telestyrelsen. I midten af november vendte politiet tilbage og kunne oplyse, at Telestyrelsen heller ikke mente, at der forelå nogen lovovertrædelser, Sagen blev derfor lukket.

Hilsen
Per / OZ1FXT
#7  12/05-19 15:26
Lars Thomsen
Indlæg: 28
Svar til #6:
Aktuelt for dém, der endnu ikke havde internet, så mindes jeg, at 'Alt om Data' vedlagde en CDROM med hjemmesidens indhold.

Hilsen
Lars
OZ0LTT

Denne tråd er lukket for nye indlæg