Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
147 online brugere
3164 online annoncer
SælgesKøbes

Ikke nogen priser på købes afdelingen ?

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  05/09-19 13:21
Niels Christiansen
Indlæg: 49
Jeg har siddet og kigget lidt på købes afdelingen her på siden. Men der er næsten ikke nogen, der sætter priser på de varer de gerne vil købe, hvordan kan det være?
Det er da svært for mig og alle andre at vide om man vil sælge det ene eller andet, når jeg ikke ved hvor meget køberen vil give for varen. Men der altid pris på sælge annoncerne så de kan godt finde ud af det. Hvis jeg gerne vil købe eksempelvis en god gammel GP 5/8 antenne i god stand ville jeg da skrive at jeg vil betale 200 kr for den og så ved en eventuel sælger om han skal kontakte mig og sælge den til mig. Jeg er lidt på bar bund her.

----------
Hilsen
Walkie32 / Domingo09

#2  05/09-19 15:02
Jesper Alstrup/OZ1BYD
Indlæg: 1525
Svar til #1:

Køberen accepterer næppe (hvad logisk er) at byde en pris, før hun/han har vurderet - billeder, beskrivelser etc - genstanden.

Man køber da ikke " katten i sækken".

----------
Vy 73 de Jesper/OZ1BYD

#3  05/09-19 17:35
OZ7ADZ, Niels

Indlæg: 146
Svar til #1:

"Den der har grisen, sætter prisen"


***** Denne sætning gælder dog ikke for salg af slagtesvin ******

----------
Vy 73 de Niels, OZ7ADZ

#4  05/09-19 19:31
karsten christensen
Indlæg: 195
Svar til #1: det er da meget nemt at forstå, da køber regner med at få det gratis. her for et stykke tid siden var der en der søgte en radio ,jeg havde en stort set ny og jeg skrev til ham hvad der fulgte med ,og skrev så til sidst at vi kunne godt finde ud af at handle ,men jeg ville ikke forære det væk
hørte så ik mere
jeg har så også været ude for at jeg som køber sætter en pris og tydeligt gør opmærksom på der skal ikke ha været pilfingre i og rode med den fordi de lige mener fabrik ik har gjort det godt nok ,og operation går galt og den blir sat til salg her, jeg fik billeder af sådan en der var godt og grundig rodet i ,derfor sætter jeg ik pris på det jeg søger og andre gør åbenbart heller ik, for i rigtig mange tilfælde er sælger ik ærlig

----------
oz8kc

#5  06/09-19 10:14
Erik Skov Christensen
Indlæg: 1362
Svar til #1:
Hej Niels

Sidst jeg havde en salgs annonce kunne man ikke oprette en salgs annonce uden at opgive en pris, så derfor kan de godt finde ud af det på sælger annonce! Dette er ikke et krav ved oprettelse af købs annonce.

vh erik

----------
Mest SWL :-)

#6  06/09-19 11:28
Max Jakobsen
Indlæg: 167
Svar til #1:
Hvad er idéen med en købs pris. Det kan i værste tilfælde gøre varen dyrere.

#7  06/09-19 11:39
Hans
Indlæg: 230
Svar til #6:


som køber kan man jo skrive hvad man ønsker at give

#8  06/09-19 16:09
Niels Christiansen
Indlæg: 49
Svar til #7:
Jeg læser hvad i skriver, men jeg er ikke helt enig dog. Jeg er vant til at næsten altid er køberen der bestemmer prisen. Hvis jeg vil købe noget siger jeg at jeg vil give X kroner og ikke mere. Typisk slår sælger til. Det har selvfølgelig også ændret sig markant her efter finanskrisen, så det altid er købers marked nu i nærmest alle brancher. De fleste sælgere er bange for at brænde inde med deres varer. Men det må være helt anderledes her med radio varer. I min branche er det altid køberen der bestemmer, men det er selvfølgelig også nogle andre beløb vi handler for typisk over en 3/4 million kr og det er jo langt fra de her småbeløb vi ser på denne hjemmeside. Jeg synes bare det virker forkert ikke at ville fortælle den stakkels sælger hvad han kan forvente at få for sin vare.
Tak fordi i tog jer tid til at svare min mail.

----------
Hilsen
Walkie32 / Domingo09

#9  07/09-19 14:01
OZ1GT
Indlæg: 246
Svar til # 1 og 8:

Hr. Christiansen, nu ved jeg ikke hvad branche du er i, og hvorfor du har fået den opfattelse af at det hovedsagelig er køberen der bestemmer prisen, den var i al fald ny for mig..
Uanset om det er en salgs annonce, eller en køber annonce, ja så har det i min tid altid være tesen at (ham der har grisen bestemmer prisen) hvilket de fleste jo også betrakter som værende standard.
Derved har jeg ikke sagt at man ikke har lov til at komme med et andet bud, men det er stadig sælger der bestemmer hvor prisen skal ende. Så at der ikke er en pris på Købes-annoncerne er nok fordi at køber af gode grunde jo ikke ved hvad sælger forlanger på det man efterspørger.
Det eneste sted hvor man kan få lov til at bestemme prisen som køber er på Tuskemarkedet, navnet siger næsten sig selv,
Jeg kender godt udtrykket købers markedet, men det betyder noget helt andet, end at du tror du kan bestemme prisen.
De fleste kan som regel godt vurderer hvad deres gamle grej er værd, set i forehold til hvad man kan få af nyt i samme kategori og prisleje, så jeg tror ikke vi ligefrem er nervøse for at brænde inde med noget. Næsten alt kan sælges, hvis prisen er rigtig, men det er stadig min Gris min Pris..

#10  07/09-19 23:39
Tommy (Oz4kid)

Indlæg: 467
Svar til #9:
Jeg plejer at have en god idé om den pris jeg vil give for det jeg söger, så jeg synes ikke den holder helt.

Desuden, hvis köber ikke skriver det han/hun vil give for det han/hun söger, så ser jeg det som at de blot önsker sagerne nästen gratis eller deromkring.
----------
Mvh
Tommy (Oz4kid)

#11  08/09-19 11:11
OZ1GT
Indlæg: 246
Svar til #10:
Hej Tommy, næsten alt har en fast-sat pris som som der så forhandles ud fra, lige meget hvor du handler, eller hvad du køber, du kan jo heller ikke oprette en BG annonce uden der figurerer en pris.
Men vi er da helt enige om at vi alle sammen godt ved hvad vi vil give for det vi søger efter, det er næsten forudbestemt, men en fast pris som udgangspunkt gør det altså noget nemmere og overskueligt.
Nogle er forhandlings villige, andre ikke, men man finder som regel altid det man søger før eller senere, også til den pris du vil give Tommy.
Det sidste du nævner, er en lidt sjov holdning at have!
Når jeg efterlyser noget, er det ikke med den forudsætning at jeg regner med at få det næsten gratis, men at finde en pris hvor begge parter bliver tilfredse.
Du ønskes god søndag.

Redigeret 08/09-19 11:23
#12  08/09-19 12:53
hans e. jensen
Indlæg: 119
Svar til #1:

katastrofe , hvis man kommer til at sætte prisen for højt. radioamatører tror alt de har er 24 karat guld ;.)

#13  09/09-19 10:28
Ernst Rosenlund OZ4S
Indlæg: 52
Svar til #12:
Ja uha da da :-)
Jeg kan slet ikke følge tanken om at sætte en pris på noget jeg vil købe.

Jeg ville eksempelvis formulere en købsannonce således:
Jeg er køber til en mobil WHF-station, vis mig hvad du har og pris.

Det vil få en sælger til at sætte den pris vedkommende gerne vil have for varen og så er det op til mig at forhandle prisen ned til det jeg finder rimeligt for den pågældende vare.

Noget andet er, at de fleste radioamatører tror fuldt og fast på, at der kan opnås priser der minder om nypriser, elektronik i bred forstand har det med at miste værdi hurtigere end et exprestog kan køre, se bare på TV-apparater, det der i sidste uge kostede Kr. 10.000, lige pludselig er mindre end det halve værd :-)
Nå skidt, sælgere af amatørgrej skal jo lede længe efter folk der vil betale overpriser, sådan er danskere "skruet" sammen, alt er for dyrt og en sælger er pr. definition en "svindler. :-)

Denne tråd er lukket for nye indlæg