Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
141 online brugere
3271 online annoncer
SælgesKøbes

Amatørpirater bustede

Denne tråd er lukket for nye indlæg

#1  19/04-21 12:56
.OZ6LYTTER*
Indlæg: 73
Om det her er rigtig eller ej ved jeg ikke, men det er i hvert fald et uhyre dårligt signal at sende som medamatør. De gamle konservative medamatører kan og vil åbenbart ikke acceptere disse ulovligheder, og har, hvis rigtigt, gjort noget ved det.

Godt nok synes skrivestilen lidt påtaget og overdrevet, men jeg gyser hvis det er sandhed. Det er ikke værdigt for nogen at overtræde loven på den måde.

http://www.privatradio.dk/?side=visdebat.php&nr =5443

Når det er sagt er der rigtig mange der kører ulovligt på 27 MHz det kan man selv høre ved de såkaldte lørdagstest og det er noget som myndigheden helt sikkert er klar over og holder øje med fordi det åbenlyst bliver omtalt. Utroligt at de tør.#2  19/04-21 13:09
CW AFSENDT VED BRUG AF VIBROPLEX ELLER GÅRDPUMPE ER RART.
Indlæg: 688
Svar til #1:
Det synes som om du opfordrer til angiveri.
Jeg vil tro du derfor glæder dig over den leder som EDR´s sekretær = Michael//OZ5WU, i senest udkomne nummer af OZ har skrevet.
I denne opfordrer Michael//OZ5WU bl. a. til at "man", sikkert EDR, opsætter fremskudte modtagere rundt om i Danmark, dette med begrundelsen at man på HF således kan fjerne det lederskribenten omtaler som "utøj", i samme leder opfordres også til at man skal: Komme videre og glemme fortidens synder. Lederskribenten opfordrer specifikt til at der opsættes fremskudte modtagere på Bornholm, det undrer os der er aktive på Bornholm meget over, via forskellige fora hhv. på HF SSB erfares at der allerede på denne ø er opsat indtil flere sådanne fremskudte modtagere. Noget andet er hvad EDR som sådan har til hensigt at benytte indhentede info om "utøj" til, mig bekendt har EDR ingen beføjelser i så henseende. Overordnet set er indholdet i dit indlæg (nummer 1) ikke noget der vedrører andre end brugere af 27 mc/s.

----------
GNISTEN - ALTINGS BEGYNDELSE.
IN LIBERTATEM VERITAS LATET.

#3  19/04-21 13:33
.OZ6LYTTER*
Indlæg: 73
Svar til #2:
Jeg opfordrer ikke til angiveri nogen steder, jeg oplyser kun om det jeg læste i linket. Når det er sagt er jeg personligt inderligt imod ulovligheder og bifalder dem der anmelder det. En anmelder er god borger.


Jeg glæder mig ikke over nogle fremskudte modtagere som der skrives om, de fanger jo ikke ulovligheder, det skal der personlig pejling til.


Jo det vedrører i allerhøjeste grad andre end 27 mc/s samfundet, da det åbenbart er medamatører der gør det der står i linket. Ikke iorden.

#4  19/04-21 14:08
OZ1BPZ Claus Christiansen
Indlæg: 1892
Svar til #3:
Det sædvanlige ævl...

----------
OZ1BPZ / 5P1CC

Livet er for kort til KW manikere......

Denne tråd er lukket for nye indlæg