Brugtgrej.dk
Forside  |   Ny annonce  |   Forum  |   Nyhedsmails  |   Om brugtgrej  |   Kontakt Brugtgrej
192 online brugere
3052 online annoncer
SælgesKøbes

Fejl i Yaesu 991A


#1  17/10-21 14:10
Torben
Indlæg: 43
Købte en Yaesu 991A tilbage i marts 2019 som nu har den skavank, at modulationsform AM + CW + SSB (LSB / USB) ikke virker på nogen bånd.
Den lytter ikke, men viser straks bundslag på S-meteret når man trykker på modulationsformerne AM + CW + SSB (LSB / USB) og så når tasten PTT trykkes ned, så sender den godt nok, men samtidig kommer ens egen stemme (modulation) ud i højttaleren. Underligt.Har prøvet en fuld reset, men det ændrer ikke fejlen.
Men alle bånd virker som vanligt på FM og C4FM.
Har du hørt om det før? Mon det kan betale sig at få det "repareret"?

#2  17/10-21 14:55
kenn andersen

Indlæg: 108
Svar til #1:
hej jeg har 2stk ft 991a de virker helt fint det har jeg aldrig hørt om
send du den bare til mwe i hanstholm mwh kenn oz4ka

----------
ka

#3  17/10-21 15:08
Brian Jensen
Indlæg: 37
Svar til #1:
hej ... på ældre radioer , så man det med s meteret og ingen rx signal ,når man havde skruet for meget på RF-gain .

jeg kender ikke en 991a .

73 de OZ1CTZ Brian

#4  17/10-21 16:11
Torben
Indlæg: 43
Svar til #1:
Løst med den seneste fuld reset med alle funktioner på nul. Må dog konstatere at IPO i grundinstilling næsten ikke tillader nogen signaler at komme igennem. Virker nærmest som ATT = on som også har den effekt at kun amatørstationen 600meter væk kommer igennem :-)

#5  17/10-21 16:41
Per Posselt OZ6HQ

Indlæg: 301
Svar til #4:
På min 991A virker IPO helt efter hensigten,

#6  17/10-21 19:05
AB
Indlæg: 122
Svar til #4:

Jeg har en FT-891, hvor IPO indstillingen ikke fungerede korrekt efter reset All.

Jeg måtte gennem en fuld geninstallering af softwaren, og siden har den været ok. Husk at følge proceduren til punkt og prikke, altså helt af med alle kabler til at starte med.

#7  18/10-21 14:59
Claus Pedersen
Indlæg: 2
Har du opdateret alle 4 filer nøjagtigt som manualen beskriver?